helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Skořicová švýcarka

Skořicová švýcarka

60 g
9,90 Kč s DPH

(16,50 Kč za 100 g)


Švýcarka z pekařství DK open, skořicová

expand_more Více informací

schedule 5 ks k dispozici v Pondělí 25.10.
20229
8594004779137

Popis

Zapletené kynuté těsto se skořicovou příchutí pečené do zlatové barvy.

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před slunečním zářením.

Složení

Pšeničná mouka (44%), voda (16%), náplň (16%) /cukr, řepkový olej, strouhanka (pšeničná mouka, voda, slunečnicový olej, droždí, sůl jedlá, zlepšující přípravek, cukr, pšeničná mouka, emulgátor E322, E471, E472e, směs enzymů, kypřící látka E450, protispékavá látka E170, skořice/, cukr, řepkový olej, melanž vaječná, sůl jedlá, zlepšující přípravek /pšeničná mouka, cukr, emulgátor E481, pšeničná mouka sladová Diasta, premix enzymů, látka zlepšující mouku E300, E920/, pekařský přípravek /jablečná dřeň sterilizovaná, glukózový sirup, cukr, modifikovaný škrob bramborový E1414, regulátor kyselosti E330, citrónové aroma, konzervant E202/.

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
Energetická hodnota 1439 kJ / 341 kcal
Tuky 9,7 g
Sacharidy  55 g
Bílkoviny 7,6 g
Sůl 0,29 g

DK OPEN, spol.s r.o.

JAK TO VŠECHNO ZAČALO?

DK OPEN, spol. s r.o., byla založena v prosinci roku 1992 v rámci privatizace pekařského provozu v Jindřichově Hradci a tímto společnost navázala na tradici podniku vyrábějícího typické české pekařské a cukrářské speciality, jehož počátky sahají hluboko do minulosti. K tomuto datu DK OPEN vlastnila pouze provoz na výrobu chleba, běžného pečiva a velkoobchodní sklad surovin.

V roce 1994 se společnost rozšířila o provoz na výrobu jemného pečiva a cukrářských výrobků. V této době zaměstnávala 75 pracovníků. V roce 1996 byl vybudován nový výrobní objekt, sloužící především pro výrobu cukrářského sortimentu. V současné době společnost vlastní tři výrobní provozy v Jindřichově Hradci a maloobchodní pekařské a cukrářské prodejny v okresech Jindřichův Hradec, Tábor a České Budějovice. Firma zaměstnává 220 pracovníků, vyrábí více než 350 druhů výrobků, jak průmyslové, tak ruční výroby a zásobuje jimi více jak 500 stálých zákazníků. V roce 2003 společnost získala certifikát systému řízení jakosti ISO 9001:2000 (vývoj a průmyslová výroba pekařských a cukrářských výrobků a jejich distribuce) a HACCAP (systém kritických bodů pro vývoj a průmyslovou výrobu pekařských a cukrářských výrobků a pro jejich distribuci).

V roce 2007 jej úspěšně obhájila. V roce 2010 získala certifikát systému managementu bezpečnosti potravin ČSN EN ISO 22000:2006 a PAS 220:2008. V roce 2013 potvrdila získaný certifikát systému managementu bezpečnosti potravin ČSN EN ISO 22000:2006 a nově získala certifikát FSSC 22000, zahrnující požadavky systémů bezpečnosti potravin podle norem ČSN EN ISO 2200:2006, ČSN P ISO/TS 22002-1:2010 a doplňkové požadavky FSSC 22000. V roce 2006 splněním kvalitativních kritérií získala naše společnost ocenění Ministerstva zemědělství České republiky značkou Klasa na vybrané produkty. Toto ocenění je v pravidelných intervalech obhajováno.

Firma dokonale zvládla rozvoz pečiva, dopraví správný výrobek na správné místo a ve správný čas. Vše je postaveno na kvalitní práci všech zaměstnanců, kteří se snaží zajišťovat co nejlepší služby pro své zákazníky. Samozřejmostí jsou jak tradiční výrobky podle osvědčených receptur, tak zcela nové druhy z nejkvalitnějších surovin, potvrzující pravdivost sloganu: „Od nás vždy chutná“.

DK OPEN, spol. s r.o. Jarošovská 1336 377 01 Jindřichův Hradec II

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://dkopen.cz

Další produkty této značky