Olomoucké tvarůžky malé
, rozvoz dle lokality
, nastavit adresu
Ohnivák na gril - pikantní koření
Sýr s bílou plísní na povrchu, s pikantním kořením, na grilování - ideální volba
expand_more Více informacíPokud se zaregistrujete, obdržíte zakoupením produktu 6 b. do věrnostního programu.
Alternativní produkty
Olomoucké tvarůžky kousky
Romadur měkký zrající sýr
Olomoucké tvarůžky věnečky
Romadur česnek s bylinkami
Olomoucké tvarůžky kousky s chilli
Syreček nízkotučný 0,1%
Romadur chilli 40%
Olomoucké tvarůžky kousky s česnekem
Olomoucké tvarůžky Pozdrav z Loštic
Olomoucké tvarůžky kousky kmínem
Olomoucké tvarůžky čtyřlístek
Jihočeská niva Fit 30%
Jihočeská Niva 45%
Džiugas Mild 12 měsíců
Blaťacké zlato
Václav sýr zrajicí
Plesnivec Paprika 43%
Jihočeská Niva 60%
Blaťácké zlato s vlašskými ořechy
Popis
Proč jsou Sedlčanské Hermelíny na gril tak dobré? Je to jednoduché, mají pevnou kůrku a vláčnou konzistenci.
Díky tomu, se sýr dobře griluje a sýr vám na grilu nevyteče. V balíčku Sedlčanský Hermelín na gril naleznete 4 hermelíny, které jsou vhodné pro úpravu při vysokých teplotách, a grilovací koření, které dodá sýrům lehce pikantní kořeněnou příchuť. Užijte si letní grilování se svými přáteli a Sedlčanským Hermelínem!
Všechny naše sýry děláme tradičním způsobem již od poloviny minulého století. Každý sýrař dobře ví, že sýr se musí dělat poctivě a z kvalitních surovin. Proto používáme mléko výhradně od českých farmářů. Od prvního den až do zabalení uplyne 10 dní, kdy sýry zrají ve sklepích a získávají svoji jedinečnou chuť. Když naše sýry ochutnáte, zaručeně to poznáte.
restaurant_menu TIP: Mrkněte na spoustu receptů ze Sedlčanského hermelínu
Skladování
Skladujte při teplotě 2-8 °C
Chlazený výrobek
Návod na přípravu
1. V misce smícháme obsah sáčku s grilovacím kořením a 2-3 polévkové lžíce oleje.
2. Ve směsi obalíme Hermelíny.
3. Sýry zabalíme do alobalu. Sýry nebalíme zpět do původní fólie.
4. Hermelíny v alobalu dáme na rozpálený gril a grilujeme 5-10 min z každé strany. Doporučujeme délku grilování upravit podle zkušenosti s vlastním grilem.
5. Po dogrilování rozbalíme alobal a sýr z něj opatrně přeložíme na talíř. Hermelín se uvnitř krásně rozteče, na povrchu jej pohromadě drží jeho kůrka - při manipulaci je důležité nepoškodit jeho celistvost, jinak sýr vyteče.
Stačí jen dodat... Dobrou chuť.
Sedlčanský hermelín
Složení
Sýr
Mléko, Smetana, Sůl, Sušená chilli paprika 0,5 %, Drcený zelený pepř 0,2 %, Sušená červená paprika 0,1 %, Mléčné kultury, Penicillium candidum, Sušina: min. 46 %, Tuk: min. 23 %
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 1294 kJ / 312 kcal |
Tuky | 26 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g |
Sacharidy | <0,5 g |
-z toho cukry | <0,5 g |
Bílkoviny | 19 g |
Sůl | 1,7 g |
Koření
Česnek sušený, Paprika sladká mletá, Jedlá sůl, Cibule sušená, Kmín drcený, Oregáno, Chilli mleté, Chilli drcené, Petrželová nať sušená, Rozmarýn, Paprika sušená drcená, Šalvěj
Koření může obsahovat stopy: lepku, vajec, sóji, mléka (včetně laktózy), celeru, hořčice, sezamu a vlčího bobu.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 1156 kJ / 274 kcal |
Tuky | 7,8 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
Sacharidy | 39 g |
-z toho cukry | 19 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 11,2 g |
Savencia Lučina
SKUPINA SAVENCIA
Společnost Savencia Fromage & Dairy, a. s. působí v České a Slovenské republice od roku 1993. Od té doby se v obou zemích stala lídrem na trhu se sýrařskými a mlékarenskými specialitami, a to především díky jedinečné kvalitě a nezaměnitelné chuti svých výrobků.
Ve třech závodech v ČR a v jednom na Slovensku v současné době pracuje 1200 zaměstnanců, kteří velkou měrou přispívají k úspěchům celé skupiny.
SAVENCIA Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. BB C, building BETA Vyskočilova 1481/4 Praha 140 00 Česká republika
Detail značky a ostatní produktyWebové stránky značky
http://savencia-fd.cz
Další produkty této značky