helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně

Rohlík DK Open

43 g
2,90 Kč s DPH

(6,74 Kč za 100 g)


Rohlík z pekařství DK open

expand_more Více informací

více jak 10 ks ihned k rozvozu nebo vyzvednutí schedule více jak 10 ks k dispozici v Sobota 17.04.
20201
8594004779014

Popis

Klasický pšeničný rohlík rovného tvaru se zlatavým zabarvením.

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před slunečním zářením.

Složení

Pšeničná mouka (61%), voda (30%), řepkový olej (3,8%), droždí (2,4%), sůl jedlá, zlepšující přípravek /pšeničná mouka, emulgátor E481, emulgátor E472, protispékavá látka E170i), pšeničná sladová mouka, glukóza, sušená syrovátka, ječný slad, cukr, protispékavé látky E170, E551, premix pekařských enzymů, látka zlepšující mouku E300/.

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
Energetická hodnota 1418 kJ / 335 kcal
Tuky 6 g
Sacharidy  59,8 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 1,4 g

DK OPEN, spol.s r.o.

JAK TO VŠECHNO ZAČALO?

DK OPEN, spol. s r.o., byla založena v prosinci roku 1992 v rámci privatizace pekařského provozu v Jindřichově Hradci a tímto společnost navázala na tradici podniku vyrábějícího typické české pekařské a cukrářské speciality, jehož počátky sahají hluboko do minulosti. K tomuto datu DK OPEN vlastnila pouze provoz na výrobu chleba, běžného pečiva a velkoobchodní sklad surovin.

V roce 1994 se společnost rozšířila o provoz na výrobu jemného pečiva a cukrářských výrobků. V této době zaměstnávala 75 pracovníků. V roce 1996 byl vybudován nový výrobní objekt, sloužící především pro výrobu cukrářského sortimentu. V současné době společnost vlastní tři výrobní provozy v Jindřichově Hradci a maloobchodní pekařské a cukrářské prodejny v okresech Jindřichův Hradec, Tábor a České Budějovice. Firma zaměstnává 220 pracovníků, vyrábí více než 350 druhů výrobků, jak průmyslové, tak ruční výroby a zásobuje jimi více jak 500 stálých zákazníků. V roce 2003 společnost získala certifikát systému řízení jakosti ISO 9001:2000 (vývoj a průmyslová výroba pekařských a cukrářských výrobků a jejich distribuce) a HACCAP (systém kritických bodů pro vývoj a průmyslovou výrobu pekařských a cukrářských výrobků a pro jejich distribuci).

V roce 2007 jej úspěšně obhájila. V roce 2010 získala certifikát systému managementu bezpečnosti potravin ČSN EN ISO 22000:2006 a PAS 220:2008. V roce 2013 potvrdila získaný certifikát systému managementu bezpečnosti potravin ČSN EN ISO 22000:2006 a nově získala certifikát FSSC 22000, zahrnující požadavky systémů bezpečnosti potravin podle norem ČSN EN ISO 2200:2006, ČSN P ISO/TS 22002-1:2010 a doplňkové požadavky FSSC 22000. V roce 2006 splněním kvalitativních kritérií získala naše společnost ocenění Ministerstva zemědělství České republiky značkou Klasa na vybrané produkty. Toto ocenění je v pravidelných intervalech obhajováno.

Firma dokonale zvládla rozvoz pečiva, dopraví správný výrobek na správné místo a ve správný čas. Vše je postaveno na kvalitní práci všech zaměstnanců, kteří se snaží zajišťovat co nejlepší služby pro své zákazníky. Samozřejmostí jsou jak tradiční výrobky podle osvědčených receptur, tak zcela nové druhy z nejkvalitnějších surovin, potvrzující pravdivost sloganu: „Od nás vždy chutná“.

DK OPEN, spol. s r.o. Jarošovská 1336 377 01 Jindřichův Hradec II

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://dkopen.cz

Další produkty této značky