helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • local_shippingRozvoz po celé ČR
Naložený farmářský steak s bylinkami - maso ze Statku u Misařů

Naložený farmářský steak s bylinkami - maso ze Statku u Misařů

cca 900 g
cca 242,10 Kč s DPH

(26,90 Kč za 100 g)


Vepřový farmářský steak přímo na gril, nožený s bylinkami, naporcováno a zavákuováno na Statku u Misařů.

expand_more Více informací

schedule více jak 10 ks k dispozici v Pátek 21.06.
store_mall_directory Možnosti dopravy a rozvozu pro toto zboží

Pokud se zaregistrujete do zákaznického klubu, obdržíte zakoupením produktu 12 b.

27682
280160

Popis

Farmářský steak je vybraný kus vepřového masa, který je obvykle silnější a má bohatou chuť. Je to často oblíbený výběr mezi milovníky steaků kvůli svému výraznému a šťavnatému charakteru.

Steak je naložen v bylinkové marinádě, která mu dodává výraznou chuť a aroma. Marináda obsahuje kombinaci čerstvých bylinek, jako jsou rozmarýn, tymián, petržel, česnek a možná také citronovou šťávu. Steak je ponořen do marinády a nechává se odležet několik hodin, aby se bylinky a příchutě dostaly do masa.

Použití

Naložený farmářský steak je určen na grilování nebo smažen na pánvi, aby se dosáhlo perfektního propečení. Záleží na preferencích, jakým způsobem se připraví, zda na grilu na otevřeném ohni nebo na pánvi s trochou oleje.

Výsledek je jemné a šťavnaté maso s intenzivním aroma bylinek, které se krásně kombinuje s přírodní chutí vepřového masa. Naložený farmářský steak s bylinkami je často podáván s přílohami jako jsou grilovaná zelenina, brambory nebo čerstvý salát, které doplňují jeho bohatou chuť a vytvářejí vyvážené a chutné jídlo.

Skladování

Skladujte při teplotě 2-8 °C

Chlazený výrobek

Složení

Vepřové maso, bylinková marináda.

Statek u Misařů

Jak to začalo?

Od roku 2018 jsme začali vyrábět vlastní masné produkty a rozhodli se jít cestou prodeje našeho kvalitního masa a masných výrobků koncovému zákazníkovi. receptury některých výrobků jsme sami kompletně vytvořili a jsou naprostým originálem – v roce 2019 naše hovězí podkova právem získala ocenění regionální potravina. Ve sklepení našeho rodinného domu jsme vybudovali nový moderní masozpracující provoz, splňující všechny přísné hygienické parametry. 

Vyznáváme strategii, že masný výrobek má být pouze z masa, a ne z náhražek. Složení všech našich výrobků je poměrně jednoduché, je to maso, sůl a koření. Všechny naše výrobky jsou zároveň bezlepkové. Při výrobě klademe důraz na původní technologické postupy, pracujeme s normami, které platily před padesáti lety, kdy žádné náhražky neexistovaly. Některé receptury jsme sami kompletně vytvořily a jsou naprostým originálem, například Jilemská klobása a Hovězí podkova. Jelikož naše výrobky neobsahují dodatečně vpichovanou vodu, mají podstatně delší trvanlivost. Dobu trvanlivosti ještě znásobujeme tím, že vše ukládáme do vakua. Pokud budete chtít u našich klobás ještě zintenzivnit chuť, stačí je prostě pověsit do pokojové teploty, kde proudí vzduch a ony bez problémů vyschnou, toto dokáže jenom dobře zpracovaná klobása z masa.

Statek u Misařů Jilem 62, 378 53 Strmilov

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://statekumisaru.cz

Další produkty této značky