Debrecínské párky z rodinného Statku u Misařů, skvělá chuť, vysoký podíl masa
Debrecínské párky ze Statku u Misařů
(28,90 Kč za 100 g)
- local_shippingPo celé ČR
(29,90 Kč za 100 g)
Vepřový farmářský steak přímo na gril, nožený s chilli, naporcováno a zavákuováno na Statku u Misařů.
expand_more Více informacíPokud se zaregistrujete do zákaznického klubu, obdržíte zakoupením produktu 13 b.
Farmářský steak je vybraný kus vepřového masa, který je obvykle silnější a má bohatou chuť. Je to často oblíbený výběr mezi milovníky steaků kvůli svému výraznému a šťavnatému charakteru.
Marináda je vyrobená z sušeného chilli, které dodává steaku pikantní chuť.
Steak je ponořen v marinádě chilli a nechává se odležet několik hodin, aby se marináda dostala do masa a pronikla jeho strukturou. Doba marinování umožňuje, aby se pikantní a ořechová chuť chilli marinády vstřebala do masa.
Naložený farmářský steak s marinádou chilli je určen přímo na gril nebo na smažení na pánvi, aby se dosáhlo dokonalého propečení. Grilování nebo smažení steaku dodává křupavou kůrčičku na povrchu, zatímco uvnitř zůstává šťavnaté a plné pikantních chutí.
Výsledkem je intenzivně pikantní chuť marinády chilli, která se propojí s přírodní chutí vepřového masa. Naložený farmářský steak s marinádou chilli se často podává s přílohami jako jsou křupavé brambory, zeleninové špízy nebo osvěžující zelený salát, které doplňují jeho pikantní charakter a vytvářejí pestré a chutné jídlo.
Skladujte při teplotě 2-8 °C
Chlazený výrobek
Vepřové maso, marináda chilli.
Statek u Misařů
Od roku 2018 jsme začali vyrábět vlastní masné produkty a rozhodli se jít cestou prodeje našeho kvalitního masa a masných výrobků koncovému zákazníkovi. receptury některých výrobků jsme sami kompletně vytvořili a jsou naprostým originálem – v roce 2019 naše hovězí podkova právem získala ocenění regionální potravina. Ve sklepení našeho rodinného domu jsme vybudovali nový moderní masozpracující provoz, splňující všechny přísné hygienické parametry.
Vyznáváme strategii, že masný výrobek má být pouze z masa, a ne z náhražek. Složení všech našich výrobků je poměrně jednoduché, je to maso, sůl a koření. Všechny naše výrobky jsou zároveň bezlepkové. Při výrobě klademe důraz na původní technologické postupy, pracujeme s normami, které platily před padesáti lety, kdy žádné náhražky neexistovaly. Některé receptury jsme sami kompletně vytvořily a jsou naprostým originálem, například Jilemská klobása a Hovězí podkova. Jelikož naše výrobky neobsahují dodatečně vpichovanou vodu, mají podstatně delší trvanlivost. Dobu trvanlivosti ještě znásobujeme tím, že vše ukládáme do vakua. Pokud budete chtít u našich klobás ještě zintenzivnit chuť, stačí je prostě pověsit do pokojové teploty, kde proudí vzduch a ony bez problémů vyschnou, toto dokáže jenom dobře zpracovaná klobása z masa.
Statek u Misařů Jilem 62, 378 53 Strmilov
Detail značky a ostatní produktyWebové stránky značky
https://statekumisaru.cz
Další produkty této značky
Debrecínské párky z rodinného Statku u Misařů, skvělá chuť, vysoký podíl masa
Debrecínské párky ze Statku u Misařů
(28,90 Kč za 100 g)
Klobása z rodinného Statku u Misařů, vítěz regionální potraviny, skvělá chuť
Hovězí podkova od Misařů - vítěz regionální potraviny
(34,90 Kč za 100 g)
Jemná konzistence, poctivá paštika ze Statku u Misařů
Paštika jemná od Misařů
(49,94 Kč za 100 g)
Jemná konzistence, přesto skvěle mazatelná, poctivá paštika ze Statku u Misařů
Paštika hrubá od Misařů
(49,94 Kč za 100 g)
Vepřové ve vlastní štávě, zavařeno na Statku u Misařů, velmi oblíbený produkt, skvělá chuť
Vepřové ve vlastní šťávě od Misařů
(49,95 Kč za 100 g)
Hovezí ve vlastní štávě, zavařeno na Statku u Misařů, velmi oblíbený produkt, skvělá chuť
Hovězí ve vlastní šťávě od Misařů
(54,95 Kč za 100 g)
Uzené jak má být, vyuzeno a zavákuováno na Statku u Misařů
Vepřové uzené - maso ze Statku u Misařů
(32,90 Kč za 100 g)
Přední z mladých býků plemene Limousine a Čestr z domácího chovu. Nabízené maso je vždy z býčků do 24 měsíců staří.
Hovězí přední - maso ze Statku u Misařů
(23,90 Kč za 100 g)
Zadní z mladých býků plemene Limousine a Čestr z domácího chovu. Nabízené maso je vždy z býčků do 24 měsíců staří.
Hovězí zadní - maso ze Statku u Misařů
(32,90 Kč za 100 g)
Vepřová kýta, naporcováno a zavákuováno na Statku u Misařů.
Vepřové kýta - maso ze Statku u Misařů
(16,90 Kč za 100 g)
Vepřová krkovice, naporcováno a zavákuováno na Statku u Misařů.
Vepřová krkovice - maso ze Statku u Misařů
(18,90 Kč za 100 g)
Nádherný tvar a ještě lepší chuť vepřové panenky, naporcováno a zavákuováno na Statku u Misařů.
Vepřové panenka - maso ze Statku u Misařů
(26,90 Kč za 100 g)
Vepřové jemné párky z rodinného Statku u Misařů, skvělá chuť, vysoký podíl masa
Vepřové jemné párky ze Statku u Misařů
(26,90 Kč za 100 g)
Vepřový farmářský steak přímo na gril, nožený s chilli, naporcováno a zavákuováno na Statku u Misařů.
Naložený farmářský steak s chilli - maso ze Statku u Misařů
(29,90 Kč za 100 g)
Klobása z rodinného Statku u Misařů, skvělá chuť
Jilemská klobása od Misařů
(29,90 Kč za 100 g)