helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • local_shippingRozvoz po celé ČR
Naložený farmářský steak s chilli - maso ze Statku u Misařů

Naložený farmářský steak s chilli - maso ze Statku u Misařů

cca 900 g
cca 269,10 Kč s DPH

(29,90 Kč za 100 g)


Vepřový farmářský steak přímo na gril, nožený s chilli, naporcováno a zavákuováno na Statku u Misařů.

expand_more Více informací

Aktuálně vyprodáno

pets Hlídací pes

Líbí se vám tento produkt? Zanechte nám email a my se ozveme hned, jak bude dostupný.

store_mall_directory Možnosti dopravy a rozvozu pro toto zboží

Pokud se zaregistrujete do zákaznického klubu, obdržíte zakoupením produktu 13 b.

27683
280161

Popis

Farmářský steak je vybraný kus vepřového masa, který je obvykle silnější a má bohatou chuť. Je to často oblíbený výběr mezi milovníky steaků kvůli svému výraznému a šťavnatému charakteru.

Marináda je vyrobená z sušeného chilli, které dodává steaku pikantní chuť.

Steak je ponořen v marinádě chilli a nechává se odležet několik hodin, aby se marináda dostala do masa a pronikla jeho strukturou. Doba marinování umožňuje, aby se pikantní a ořechová chuť chilli marinády vstřebala do masa.

Použití

Naložený farmářský steak s marinádou chilli je určen přímo na gril nebo na smažení na pánvi, aby se dosáhlo dokonalého propečení. Grilování nebo smažení steaku dodává křupavou kůrčičku na povrchu, zatímco uvnitř zůstává šťavnaté a plné pikantních chutí.

Výsledkem je intenzivně pikantní chuť marinády chilli, která se propojí s přírodní chutí vepřového masa. Naložený farmářský steak s marinádou chilli se často podává s přílohami jako jsou křupavé brambory, zeleninové špízy nebo osvěžující zelený salát, které doplňují jeho pikantní charakter a vytvářejí pestré a chutné jídlo.

Skladování

Skladujte při teplotě 2-8 °C

Chlazený výrobek

Složení

Vepřové maso, marináda chilli.

Statek u Misařů

Jak to začalo?

Od roku 2018 jsme začali vyrábět vlastní masné produkty a rozhodli se jít cestou prodeje našeho kvalitního masa a masných výrobků koncovému zákazníkovi. receptury některých výrobků jsme sami kompletně vytvořili a jsou naprostým originálem – v roce 2019 naše hovězí podkova právem získala ocenění regionální potravina. Ve sklepení našeho rodinného domu jsme vybudovali nový moderní masozpracující provoz, splňující všechny přísné hygienické parametry. 

Vyznáváme strategii, že masný výrobek má být pouze z masa, a ne z náhražek. Složení všech našich výrobků je poměrně jednoduché, je to maso, sůl a koření. Všechny naše výrobky jsou zároveň bezlepkové. Při výrobě klademe důraz na původní technologické postupy, pracujeme s normami, které platily před padesáti lety, kdy žádné náhražky neexistovaly. Některé receptury jsme sami kompletně vytvořily a jsou naprostým originálem, například Jilemská klobása a Hovězí podkova. Jelikož naše výrobky neobsahují dodatečně vpichovanou vodu, mají podstatně delší trvanlivost. Dobu trvanlivosti ještě znásobujeme tím, že vše ukládáme do vakua. Pokud budete chtít u našich klobás ještě zintenzivnit chuť, stačí je prostě pověsit do pokojové teploty, kde proudí vzduch a ony bez problémů vyschnou, toto dokáže jenom dobře zpracovaná klobása z masa.

Statek u Misařů Jilem 62, 378 53 Strmilov

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://statekumisaru.cz

Další produkty této značky